Maavanem korraldab iseseisvuspäeva puhul Haljalas piduliku õhtu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 90. aastapäevale pühendatud vastuvõtt toimus samuti Haljala rahvamajas.
Eesti Vabariigi 90. aastapäevale pühendatud vastuvõtt toimus samuti Haljala rahvamajas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavanem korraldab esmaspäeval, 23. veebruaril Haljala rahvamajas Eesti Vabariigi 91. aastapäevale pühendatud piduliku õhtu.


Õhtu põhirõhk on maavalitsuse teatel kontserdil, kus esinevad kohalikud taidlejad ja muusikud. Õhtul antakse üle Lääne-Virumaa vapimärgid ja teised tunnustused.

"Oma riigi iseseisvuspäev on sedavõrd tähtis sündmus, mida on tähistatud igasugustes oludes. Seega ei saa tulla kõne alla riigi sünnipäeva mitte tähistada. Samuti on see päev eriti sobilik koht tunnustamaks maakonnas kõige tublimaid," ütles maavanem Urmas Tamm.
 
Seoses eelarvekärbetega on kavas üle vaadata ürituse eelarve.

Kuna maavalitsus korraldab pidulikku õhtut üksinda, siis tahab asutus toime tulla alla 50 000 krooni suuruse eelarvega. Maavalitsus kavandas algul Haljala rahvamajas toimuvaks vastuvõtuks kulutada 60 000 krooni.

Aastapäeva pidulikule õhtule on kutsutud umbes 350 inimest ja piduliste seas on nii kohaliku elu eestvedajad, haridus- ja kultuurielu tegelasi, ettevõtjaid, mittetulundusühingute, omavalitsuste esindajaid kui ka arste ja sotsiaaltöötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles