Reinsalu: Eestis on hea keskkond investeerimisfirmadele

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Reinsalu sõnul pole Eesti maine investorite silmis kõige halvem.
Margus Reinsalu sõnul pole Eesti maine investorite silmis kõige halvem. Foto: Egert Kamenik

Presidendilt Valgetähe III klassi teenetemärgi saav KC Grupi juht Margus Reinsalu sõnas, et tema sõbrad investorid loovad Eestisse aina enam investeerimisfirmadele, kuna siin on selleks hea keskkond.


«Minu sõbrad hakkavad järjest rohkem investeerimisfirmasid Eestisse tegema. Just selliseid, millega investeeritakse Euroopasse ja mujale maailma,» sõnas Reinsalu küsimusele, kuidas välisinvestorid praegu Eestisse suhtuvad ning kas riik on nende silmis praegu täiesti out. Ta lisas, et Eestis on parim kliima ja maksusüsteem investeerimisettevõttele.

Samas tunnistas Marokos mastaapset kinnisvaraprojekti arendav Reinsalu, et ega Eesti majanduses palju kiita pole ning palju oleks tarvis ära teha, et langus oleks oluliselt väiksem. «Nagu näiteks nende samade investorite silmis usalduse tõstmine, Euroopa Liidu rahade oluliselt kiirem kasutusele võtmine,» märkis ta.

Reinsalu lisas, et kolmandaks tuleks keerata lahti ka laenukraanid. «Päris nagu pole. Isegi elujõulised ettevõtted ei saa arvelduskrediiti ja on sunnitud inimesi koondama,» sõnas Reinsalu, kuuldes, et pankade väitel on kraanid avatud.

«Eks seda otsustavad teised, kuid tunne on hea, kui arvatakse, et olen väärt,» märkis kinnisvaraärimees küsimusele, kas on enda meelest ordeni ära teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles