Loomaaia uudised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskvast toodud rohepüütonid saavad täna õhtuks uue kodu.
Moskvast toodud rohepüütonid saavad täna õhtuks uue kodu. Foto: Inari Leiman

Küünlakuu esimene nädal on üle mitme aasta taas oma õiget nägu olnud. Need loomad, kellele niisugused ilmad ka kodulooduses uudiseks pole, on olukorda igati nautinud, teistele on aga antud võimalus toas harjumuspärast temperatuuri nautida.


Esimeses zoo-osakonnas on sõraliste pulmaperiood lõppenud, kiskjatel aga pole see veel alanudki. Töötajad jätkavad tavapäraseid ennetavaid veterinaarseid menetlusi.



Teise zoo-osakonna inimesed lõpetavad troopikamaja uuemas jaos täna õhtuks roheliste rohepüütonite terraariumi sisustamise ning juba nädalavahetusel saavad külastajad neid hiljuti Moskva loomaaiast tulnud ilusaid ja põneva eluviisiga madusid imetleda.



Nädala suursündmuseks kujunes loomaaia 70. hooaja puhul Nõmme muuseumis avatud näitus, kus on välja pandud loomaaias tegutseva noorte kunstnike ringi tööd. Ühtlasi tähistati näitusega ringi igavesti noorusliku juhendaja Sandor Martin Sterni hiljutist


85. sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles