Valgas streikis taas internet

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion lubab interneti- ja telefoniühenduse peatset taastumist.
Elion lubab interneti- ja telefoniühenduse peatset taastumist. Foto: Internet

Eile õhtupoolikul esines Valgas taas internetiühenduse häireid. Seekord olid need õnneks tagasihoidlikumad kui 2. veebruaril, mil neljandikul Lõuna-Eesti ettevõtetest oli netiühendus mitmeid tunde maas.

 
Ajalehe Valgamaalane andmeil tekkisid tõrked internetiga eile kella 16.30 paiku. Ka kurtsid kaupluste külastajad, et mõnes poes ei saanud pangakaardiga maksta.

«Meie info järgi ei esinenud Hansapanga makseautomaatidega probleeme Elioni tõttu,» kinnitas ettevõtte avalike suhete juht Lilian Viirma.

Ta lisas, et Valgas oli eile probleeme vaid ühe jaamaga, mis tekitas ineternetikatkestuse umbes 15 ärikliendile. «Rike likvideeriti kella 17.43ks, kliendi pöördumine oli registreeritud 17.37.»

Esmaspäeval, 2. veebruaril kella 10 paiku halvasid keskseadme rikkest põhjustatud probleemid Lõuna-Eestis Elioni äriklientide internetiühenduse. Mitu tundi väldanud häired takistasid tööd mitmetes Valga asutustes.

«Internetiühenduse häired puudutasid Valga-, Tartu-, Põlva- ning Võrumaa ärikliente,» ütles Viirma toona. «Kodulahenduse kliendid netihäiretega kokku ei puutunud,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles