Võru napsas Tartult punkti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib
Tartu Pere Leib Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kui Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskond tahtis laupäeval ruttu õhtule saada, siis tegelikkus kujunes hoopis teistsuguseks. Juba mängu alguses oli näha, et võõrustajad ei olnud tänaseks kohtumiseks häälestunud.


Esimesed kaks geimi mängiti Võruga kassi ja hiirt. Külalised said geimides väikese edu, kuid Tartu Pere Leib võttis geimilõppudes ikka oma ja vormistas need kindlalt numbritega 25:19 ja 25:20.

Erandiks olid aga kolmas ja neljas geim. Võru juhtis kolmandas geimis 22:18, kuid siis sai Tartu 3 punkti järjest ja tundus, et kordub kahe eelneva geimi stsenaarium. Nii siiski ei läinud. Oliver Venno eksimus rünnakul ja Eduardo nunese vastuvõtuviga andsid trumbid Võrule, kes mängis hingestatult ja võitis kolmanda geimi 25:22.

Neljandas geimis võttis juhtohjad jällegi Võru juhtides 4:1, 8:5 jne. Tartu blokk ei töötanud ja rünnakul pallid maha ei jäänud. Võru mängis kaitses ennastsalgavalt ja nende geimivõit 25:21 oli reaalsus.

Viiendas geimis sai näha aga Tartu Pere Leiva tõelist taset. Võru mäng nulliti ära tugeva servi ja resultatiivse blokiga (5). Külalistele anti viiendas geimis 7 punkti ja raskelt tulnud 3:2 võidust teeniti turniiritabelisse 2 punkti.

Kogu mängu jooksul ei teinud Tartu Pere Leib ainsatki vahetust. Tartu peatreener Oliver Taats tundis täna puudust haigestunud Kristo Kollost, sest nurgaründajate Nunese ja Stalsi panus rünnakul oli täna nigel. Kõige parem päev ei olnud ka Oliver Vennol, kes oli siiski Tartu resultatiivseim 19 punktiga. Rahule võis jääda I tempo meeste Rain Värtoni ja Martin Ruuliga, kes panustasid vastavalt 8 ja 14 punkti. Eduardo Nunes lisas 12, Austris Stals ja Kert Toobal 9 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles