Võrkpallineiud pääsesid lõppvõistlusele

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle-eelmisel nädalavahetusel osalesid Paide võrkpalliklubi U-20 tüdrukud Hiiumaal Eesti võrkpalli föderatsiooni karikavõistluste tsoonivõistlusel.


Kolmest kohtumisest võitsid nad kaks ja lähevad edasi lõppvõistlusele. «Osales neli võistkonda, kellest kaks paremat pääses finaalturniirile mängima kohtadele seitsmendast kaheteistkümnendani,» selgitas Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld. «Antud vanuseklassis on 24 võistkonda.»


Paide tüdrukud alistasid laupäeval esimeses mängus Hiiumaa võrkpalliklubi 3:1 ja olid teises mängus üle Jõgevast 3:2. «See oli pikk mäng, mis kestis peaaegu kaks tundi,» lisas Reinfeld.


Pühapäeva hommikul tuli paidelastel Põltsamaa spordikoolilt vastu võtta kaotus 2:3. «Sellele vaatamata saime esikoha ja läheme 27. veebruarist 1. märtsini Rakveres kestvale finaalturniirile,» selgitas Reinfeld. «Meie tüdrukute pluss on võitlustahe ja hea meeskonnavaim.»


Reinfeld lisas, et kindlasti tuleb kõvasti harjutada servi vastuvõttu. «Loodan, et suudame finaalis anda kõva lahingu ja tulla esikümnesse,» ütles ta. «Senise mängu põhjal on see üsnagi võimalik.» Teisele kohale tuli Hiiumaa, kolmandaks jäi Jõgeva ja neljandaks Põltsamaa võistkond. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles