Pärnu maavanem vastuvõttu ei korralda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavanem Toomas Kivimägi tänavu rahapuudusel vabariigi aastapäeva vastuvõttu ei korralda.
Pärnu maavanem Toomas Kivimägi tänavu rahapuudusel vabariigi aastapäeva vastuvõttu ei korralda. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu maavanem Toomas Kivimägi sel aastal rahapuuduse tõttu vabariigi aastapäeva vastuvõttu ei korralda ja annab maakonna vapimärgid üle Ammende villas toimuval tseremoonial, linnapea Mart Viisitamme umbes 100 000 krooni maksev vastuvõtt toimub Pärnu kontserdimajas.


Pärnu maavalitsuse referent Anu Sommer ütles Raadio Pärnule, et maavanema vastuvõtu korraldamine ei ole olnudki iga-aastane traditsioon. Mõni aasta tagasi korraldasid Pärnu maakond ja linn ühise vastuvõtu Pärnu kontserdimajas ning eelmisel, Eesti Vabariigi juubeliaastal tegid maavanem Toomas Kivimägi ja linnapea Mart Viisitamm vastuvõtud eraldi.



Pärnumaa kõrgeimad autasud - vapimärgid - antakse kätte 23. veebruaril Ammende villas, kus on varemgi autasude andmise tseremooniat korraldatud. Kutsutud on nii tänavused vapimärkide saajad kui kõik eelnenud aastatel vapimärgi saanud inimesed.



Pärnu linnapea Viisitamm korraldab oma vastuvõtu 23. veebruaril Pärnu kontserdimajas, kus antakse üle linna teenetemärgid ja aukodaniku tiitel.



Pressiesindaja Maria Murakas-Ollo ütles, et üritus on võrreldes mulluse, riigi 90. aastapäevale pühendatud piduliku kontsertaktuse ning vastuvõtuga, tunduvalt tagasihoidlikum. Eelmisel aastal kulutas linn vastuvõtule koos käibemaksuga 210 000 krooni, tänavune üritus läheb maksma poole vähem ehk ligi 100 000 krooni. Ollo sõnul selgub täpne summa pärast ürituse toimumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles