Fännid saadavad Boy George´ile vanglasse raha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George O´Dowd ehk Boy George
George O´Dowd ehk Boy George Foto: AP / Scanpix

Seadusega pahuksisse sattunud popstaar Boy George´i vangis veedetud aeg võib fännide toel pisut kergemaks saada – nimelt saadavad endise ansambli Culture Club staari austajad talle raha.

Laulja, kelle õige nimi on George O´Dowd, mõisteti jaanuaris 15 kuuks vanglasse selle eest, et ta 2007. aasta aprillikuus Norra päritolu Audun Carlseni oma Londoni korteri magamistuppa aheldas, vahendab WENN.

Põhja-Londoni kurikuulsas Pentonville´i vanglas karistust kandev muusik on fännidelt praeguseks saanud üle 400 kirja ja postkaardi ning 47-aastase Boy George´i järgijad tahavad olla kindlad, et mehe vanglasviibimine oleks võimalikult mugav.

Paljud fännid panevad kirjadega kaasa sularaha, mille staar oma vangla pangaarvele kannab.

«On täiesti arusaamatu, miks nii paljud inimesed tahavad tema peale oma raha kulutada. Aga inimeste hoolivus on teda tõeliselt liigutanud,» ütles üks vanglaga seotud isik Briti ajalehele Sunday Mirror.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles