“Kodu keset linna” võtetel võideldi meeste pärast

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kodu keset linna" Helen ja Maria.
"Kodu keset linna" Helen ja Maria. Foto: TV3

Ülejärgmisel nädalal startiva kodumaise seriaali "Kodu keset linna" uue hooaja salvestus algas lõbusalt, kui linti võeti tegelaste armuelu puudutavad lõigud.

"Uue hooaja võtted algasid lõbusalt tänu Tiit Sukale ja Andres Mäharile, kellega sai hommikul esimesed Renee-Ervini-stseenid üles võetud," rääkis režissöör Martin Korjus, kes kohtus päeva jooksul teistegi talvepuhkuselt naasnud seriaalinäitlejatega.

"Näiteks Alina Karmazina ja Piret Simson ehk Marina ja Niina said kokku köögis ning läksid ühe mehe pärast kohe tuliselt vaidlema," kirjeldas Korjus.

Stsenarist Kerttu Rakke sõnade järgi tähendab vaataja jaoks lõppev pikk talvepuhkus seriaali sisu osas vaid paari päeva möödumist.

"Hannese ja Heleni armuelus on kõik hästi, kuigi tööasjades ei lähe neil just kõige paremini," vihjas Rakke. "Samal ajal tunneb Marina end mõttetuna ja otsustab omaette kolida."

Koomikat jätkub tänu Reneele, kes tundvat end taas kõva mehena ja kelle probleeme peab lahendama Ervin. Suurt saladust varjavat Kris ning jätkuvalt olevat hoos Heike.

TV3 lubas, et "Kodu keset linna" uus hooaeg toob peale üllatuste ekraanil põneva võimaluse televaatajatele.

"Kodu keset linna" uus hooaeg algab TV3s esmaspäeval, 16. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles