Küsimus-vastus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruth Leetmaa
Ruth Leetmaa Foto: Kunnar Rüsülainen/Valgamaalane

Milliseks kujuneb esialgse kava järgi maavanema iseseisvuspäeva vastuvõtt?


Valga maavalitsuse avalike suhete juht Ruth Leetmaa: «Tulenevalt rasketest aegadest peame langetama oma valikud ja otsused, mida me saame käesoleval aastal limiteeritud võimalustega teha. Eesti iseseisvusel on suur väärtus kogu meie riigile ja rahvale ning arvestades selle päeva olulisust on maavalitsus otsustanud traditsiooni jätkata kindlasti kokkuhoidlikumalt, aga siiski.

Täpne kava iseseisvuspäeva korraldamiseks ei ole täna veel paigas. See, et tegemist on säästuajaga, ei ole viimase aja üllatus, seetõttu pole me pidanud ka suuri muudatusi oma esialgsetes plaanides tegema.
Kuna Valgamaal on viimastel aastatel kombeks saanud tähistada kohalikke üritusi maakonna eri linnades, siis sel aastal toimub iseseisvuspäeva vastuvõtt Otepääl. Maavalitsus ühendab ürituse korraldamiseks oma jõud Valgamaa Omavalitsuste Liidu ja Otepää vallavalitsusega, koos saame ka selle tähtsa sündmuse peetud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles