Rahanappus tõi täna hommikul Läti Raadio eetrisse vaikuse

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti Raadio ajakirjanike meelest võib Lätis sõnavabadus ohtu sattuda.
Läti Raadio ajakirjanike meelest võib Lätis sõnavabadus ohtu sattuda. Foto: Corbis / Scanpix

Täna hommikul pärast kella seitsmeseid uudiseid saabus vaikus mitmesse Läti Raadio programmi, mille edastamine katkestati rahanappuse tõttu.

Läti Raadio viis täna hommikul täide ähvardused, mis eelmisel nädalal välja käidi, ja lõpetas mitme programmi edastamise, teatab Leta.

Pärast kella seitsmeseid uudiseid teatati: «Rahapuuduse tõttu ei edastata nüüd enam Läti Raadio programme 1, 2, 3, 4 ja Radio Naba», seejärel kõlas raadioeetris tuntud rahvalaulu «Puhu tuul ja tõuka paati» esimesed taktid.

Läti Raadio pressiesindaja Ilze Vasermane oli varem teatanud, et rahanappuse tõttu ei lasta alates veebruarist mõnda raadioprogrammi eetrisse  ning kui majanduslikele probleemidele lahendust ei leita, siis võidakse alates märtsist loobuda veel mõne programmi edastamisest.

Läti Raadiol on ligi 800 000 lati (ligi 17,8 miljonit Eesti krooni) eest võlgu ja raadiojuht Dzintris Kolats plaanib paluda valituselt 1,05 miljoni lati (ligi 22 miljoni Eesti krooni) suurust toetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles