> | Teavita veast

rasvad

Info
Rasvad on glütseriini ehk propaantriooli ja kõrgemate karboksüülhapete (rasvhapete) estrid, mille olek toatemperatuuril on tahke. Elusorganismid kasutavad rasvades valdavalt paarisarvu süsinikega (kuni 20) rasvhappeid. Kõrgemate karboksüülhapete estrid, mille olek toatemperatuuril on vedel, on õlid.
Seotud isikud
Seotud kohad
rasvad - Viimased uudised
Telli Postimehe paberleht siitKuuluta Postimehe paberlehes
Päevakava
Just nüüd
29JuuniOtse: Eesti eesistumise eel – millist Euroopa Liitu me soovime?>
Ülehomme10:00
1JuuliOtsepilt: Rahvusvaheline rakendispordivõistlus Olustveres võõrustab tänavu 6 riigi sportlaseid>
Viimased uudised
TarbijaKõik
VideoKõik
TehnikaKõik
MajandusKõik
MaailmKõik
SportKõik
NaineKõik
TervisKõik
Maa EluKõik
TallinnKõik
Tartu PostimeesKõik
48h populaarsemad teemad
Tänane lehtKõik
ArvamusKõik
KultuurKõik
ReisKõik
KoduKõik
LemmikKõik
VIIMASED GALERIID
SOOV.EE
Sünnipäevad

Palju õnne!

Mart Saarma

68

Mart Saarma

molekulaarbioloog, akadeemik

Taavo Virkhaus, 83

dirigent ja helilooja

Erik Lillo, 73

spordiajakirjanik

Ingvar Luhaäär, 72

kirjanik

Eldar Efendijev, 63

poliitik

Horoskoop
SetomaaKõik
60+Kõik
Arhiiv
Pärnu
Viljandi
Rakvere
Paide
VALGA
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja
ole kursis päeva olulisimate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE