Käredal häälel Briti alamkoja saalis lausutud korraldus «Order!» (Kord!) on ilmselt tänaseks tuntud ka nende seas, kes Briti poliitikat ja Brexiti igat tõmblust lähedalt ei jälgi. 

Väidetavalt on see jõudnud isegi Briti majapidamistesse, kus vanemad oma lapsi sel moel korrale kutsuvad. Kuulsaks tegi selle Briti alamkoja spiiker John Bercow, kes oktoobri viimasel päeval kümne aasta järel ameti maha pani.

Ehkki korraldust «Order!» kasutas Bercow BBC teatel ametis olles umbes 14 000 korda, pole see ainus põhjus, miks teda mäletama jäädakse. Bercow on saanud Briti parlamendis Brexiti-vaidluste keskseks näoks.

Brexiti erakordsus pani korduvalt Bercow' proovile ja see tähendas, et isepäine spiiker käsitles tavasid ja reegleid omamoodi, tehes võtmetähtsusega olukordades protseduuriliselt ebatraditsioonilisi ja vastuolulisi otsuseid, mis viisid ta nugade peale oma endise koduerakonna ehk Konservatiivse Partei saadikutega, kellest mitmed süüdistasid teda erapoolikuses. Samas nähti teda spiikrina, kes seisis parlamendi lihtliikmete eest.

Korrarikkumistele ja ebaviisakusele vastas Bercow teravalt ja endale omase huumoriga, häbistades avalikult mitmeid ülekäte läinud rahvasaadikuid. Sugugi mitte kõik Westminsteris ei jää Bercow'd igatsema, aga kahtlemata on Briti parlament pärast tema taandumist ühe värvika kuju võrra vaesem.