Eduka teatripaari edu erinevatel teatrilavadel jätkub.

Viini Burgtheateris tehtud lavastuse «Meister ja Margarita» visuaal (kostüüm/lava/video) tõi Ene-Liis Semperile ja Tiit Ojasoole Austria teatriauhinde jagamisel kõrge tunnustuse. 

«Meeldiv üllatus, just mõtlesime, et pea aasta on möödas ajast, mil Viinis proove tegime. Kui saabus teade, et oleme pälvinud preemia, oli see justkui ilus lõppakord pikale ja intensiivsele protsessile,» vastab kunstnik ja lavastaja Ene-Liis Semper küsimusele, mida tähendab temale ja Tiit Ojasoole Austria teatripreemiate laureaadiks valimine.

Ene-Liis Semperi kinnitusel austerlased ise hindavad Nestroy Preisi preemiat väga – see märgitakse oma CVsse ega häbeneta ka aastaid hiljem mainida. Auhindade tseremoonia toimus sel aastal eriolukorra tõttu online-keskkonnas, aga eestlastest lavastajapaar poleks ilmselt saanud Viini lennata ka juhul, kui tegu oleks olnud tavapärase galaga. Sest oktoobri alguses toimusid Peterburis Tovstonogovi-nimelises Suures Draamateatris «Julia» peaproovid. «Saatsime siit videotervituse ja õnnitlused kõigile, kellega koos seal aasta tagasi seda lavastust tegime. See on ju tunnustus kogu teatrile.»

Eesti publikul on Ene-Liis Semperi ja Tiit Ojasoo lavamaailmaga võimalik taas kohtuda 2020. aastal lõpust – 13. detsembril esietendub Eesti Draamateatris «Kuritöö ja karistus».