Rüütli: loodan, et Klavan oskab viilida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (keskel) sai eile koos kaaslastega selga uue Eesti jalgpallikoondise liikmetele mõeldud mantli.
Ragnar Klavan (keskel) sai eile koos kaaslastega selga uue Eesti jalgpallikoondise liikmetele mõeldud mantli. Foto: Andres Haabu

Eesti jalgpallikoondise reedese MM-valikmängu eel valmistavad eestlastele muret osa mängijate vigastused, nii on traumaga kimpus Ragnar Klavan, Aleksandr Dmitrijev, Taijo Teniste ja Andres Oper.

Reedel Ungariga toimuvat kohtumist silmas pidades pole nende mängijate osas mingit lõplikku otsust tehtud ning võimalik on endiselt kõigi osalemine. Eile läks veel arsti juurde ülevaatusele Dmitrijev.

Koondises kapteni kohuseid täitvat Klavanit soovib Rüütli reedel aga kindlasti kasutada ning eile tegi ta meeskonnaga ka harjutuskorra kaasa. «Loodan, et kogenud mängijana oskab ta trennis viilida. Täna ei nõua ma temalt täisjõuga kaasa tegemist, kuid mängus nõuan,» märkis Rüütli.

Kui Klavan sai viimase liigamängu koduklubis vaatamata kergele traumale kaasa teha, siis Oper jäi tööandja särgis matšist kõrvale. «Treener otsustas teda säästa ning loodame, et see tuli meile kasuks. Midagi tõsist tal ei ole,» sõnas Rüütli.

Praeguseks on eestlased saanud reedesest vastasest ka üsna hea ülevaate. «Materjali saamisega ei ole probleemi ning teoreetiliselt ei tohiks erilist üllatust olla, kuid eks mäng kokkuvõttes näitab,» märkis peatreener. «Vastasest oleme pildi kokku pannud eelnevate valikmängude (Ungari alistas 5:0 Andorra ja kaotas 1:4 Hollandile) ning Soomega peetud sõpruskohtumise põhjal. Võiks öelda, et nad on üsna Rumeenia-sarnane meeskond ja ka samast klassis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles