Eesti käsipallikoondislane sai pussitada

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Karuse
Mario Karuse Foto: Margus Ansu

Ööl vastu laupäeva pussitati Põlvas ööklubi Life ees Eesti koondise ja Põlva Serviti käsipallimeeskonna mängujuhti Mario Karust. Sportlane viibib ravil Põlva haiglas.



Laupäeval Karuset haiglas külastanud Serviti meeskonna juht Andres Neeme rääkis, et esialgu viidi Karuse haigla intensiivravi osakonda, hiljem paigutati ta tavalisse palatisse.



«Mariol on kolm haava – kaks kergemat õlapiirkonnas ning üks, kümne sentimeetri sügavune, külje ja selja piirkonnas,» kirjeldas Neeme sportlase vigastusi. «Ma ei saanud küll ise arstidega rääkida, ent sain aru, et ta elu pole ohus. Ta ei lebanud jõuetuna voodis, vaid suutis isegi istuda.»



Samas ei osanud Neeme öelda, kauaks peab Karuse haiglasse jääma ja millal võiks teda palliplatsil näha. Mängujuhi puudumine on Eesti meistrivõistluste kohamängudeks valmistuvale Servitile suur löök.



Meeskonna juhi teada ründasid pätid tippsportlast öösel kella kahe paiku, kui Karuse väljus klubist, et sõita koju. Analüüsid näitasid, et Karuse oli vahejuhtumi ajal kaine.



«Räägitakse, et see pidi olema mingi Savernast pärit kamp,» sõnas Neeme. «Nad olid juba varem ühte inimest vigastanud ning kui Karuse neist möödus, löödi teda kolm korda pikkade kääridega.»



Lõuna politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroos töötav Ave Lillemäe ei soostunud juhtunu üksikasju avaldama, ent kinnitas, et pussitamises kahtlustatav 1987. aastal sündinud noormees on kinni peetud.



Samuti märkis ta, et lisaks Karusele sai kurikaela käe läbi viga ka üks 1989. aastal sündinud noormees, kes viidi samuti haiglasse. Sündmuste käiku sekkunud ööklubi turvamees sai kergemaid vigastusi ja talle anti abi kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles