Liiklushuligaanilt võeti pooleks aastaks juhiluba

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirusemõõtmine.
Kiirusemõõtmine. Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Nädala alguses Narva politseinike poolt kinni peetud ohtlikult kiirust ületanud 34-aastasele mehele määrati karistuseks arest ja kuueks kuuks juhtimisõiguse äravõtmine.

8. oktoobril pidasid Ida prefektuuri Narva politseijaoskonna ametnikud kinni Tallinna-Narva maantee 200. kilomeetril 161 kilomeetrit tunnis kihutanud sõiduauto, mida juhtis 34-aastane Konstantin. Narva politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Jüri Teslenko sõnul oli tegemist mehega, kes on varasemalt mitmeid kordi kiiruseületamise eest karistatud.

«Üks peamistest põhjustest, mis toovad kaasa inimohvritega liiklusõnnetuse, on just kiiruseületamine. Politsei suhtub neisse juhtidesse täie rangusega, sest sageli ei sea nad ohtu mitte ainult ennast vaid ka teisi liiklejaid,» ütles Teslenko.

Politsei kohtuväline menetleja taotles Konstantinile karistuseks 15 ööpäeva aresti. Kohus määras mehele 3 ööpäeva aresti ning lisakaristusena karistati 6 kuud juhtimisõigusest ilmajätmisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles