Korvpallurid asuvad võistlema lätlastega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ korvpallinaiskond. Tagareas (vasakult) treener Toomas Liivak, Sheila Kodanik, Kadri Tein, Laura Tomson, Ereli Säde, Berta Mürk, Katre Arniste, Liina Vähi, Kadri Uiga, Agnes Kask, Kairi Poljakov, treener Kaire Asi. Ees maas istuvad Mari-Liis Jõgeva, Janeli Lilleallik, Gerli Lõhmus, Kaiti Vasiljeva ja Maris Vardja. Pildilt puuduvad Maarja Kalma ja Triin Mitt.
TÜ korvpallinaiskond. Tagareas (vasakult) treener Toomas Liivak, Sheila Kodanik, Kadri Tein, Laura Tomson, Ereli Säde, Berta Mürk, Katre Arniste, Liina Vähi, Kadri Uiga, Agnes Kask, Kairi Poljakov, treener Kaire Asi. Ees maas istuvad Mari-Liis Jõgeva, Janeli Lilleallik, Gerli Lõhmus, Kaiti Vasiljeva ja Maris Vardja. Pildilt puuduvad Maarja Kalma ja Triin Mitt. Foto: Sille Annuk

Tartu Ülikooli korvpallinaisi ootab algaval hooajal ees koduse kokkukuivanud meistriliiga asemel Eesti-Läti ühisliiga, kus hakkavad lisaks tartlannadele mängima Eclex, TLÜ, Au­dentes SG/Noortekoondis, meistriliiga uue tulijana AmEst Rapla naiskond ja seitse Läti tugevamat klubi: Riia TTT, TTT Juuniorid, Csis, Liepja, LU, RTU ja U-16 tütarlastekoondis.

TÜ naiskonna esimene mäng on pühapäeval kell 16 koduses ülikooli spordihoones, kus võõrustatakse Liepja korvpallinaisi.

Sel hooajal koos Toomas Liivakuga tartlannade treeneriametisse asunud Kaire Asi rääkis, et tegemist on tugeva võistkonnaga, kes eelmisel aastal väga hästi mängis. Sarnaselt Tartuga on ka lätlannadel sel hooajal uus treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles