Cosmo glämmilaat meelitas ostlema sadu naisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 13. oktoobril, täitus Viru Keskuse aatrium sadade stiilsete naiste ja Eesti staaridega, kes olid tulnud Glämmilaadale kauplema

Eesti suurima noorte naiste ajakirja poolt korraldatud 5. juubeliaastat pidanud Glämmilaat kutsus kokku müüma 50 inimest, ostlejaid käis päeva jooksul läbi sadu.

Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill sõnab, et Glämmilaat õnnestus. «Lisaks sadadele uue omaniku leidnud ehetele, kingadele, riietele ja kottidele müüdi heategevusliku oksjoni käigus ka Denim Dreami näidisrõivaid, millest saadud tulu 152 € annetasime Eesti Vähiliidule,» räägib ise Heidy Purgalt kingad soetanud peatoimetaja.

Glämmilaadal müüsid teiste seas ka Karolin Kuusik, Liisi Eesmaa, Britt Samoson, Getter Jaani, Mai Palling ja Tommyboy, Kirill Safonov, Laura Kallasvee, ilu- ja moeblogijad Merily Leis, Helene Vetik, Stella K. Wadowsky jpt.

Külalistele ja müüjatele esinesid Liis Lemsalu, Kethi Uibomägi, ansambel Riviera, tantsijad klubist JJ-Street ja DanceAct. Päevajuhiks oli Ikevald Rannap.

Järelpeod toimusid klubis Paar Veini koos Teele Viira live-esinemisega ning ööklubis Studio.

Cosmopolitani Glämmilaata toetasid: Pinguin, Coca-Cola, JJ-Street, Event Center, Viru Keskus, DanceAct, Denim Dream, Paar Veini, Studio, Tridens.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles