Koolivägivald: tüdrukud peksid ja mõnitasid oma eakaaslast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukud filmisid, kuidas peksid klassis oma kaaslast
Tüdrukud filmisid, kuidas peksid klassis oma kaaslast Foto: Internet

Eile õhtul pani interneti kihama Youtube video, milles näidati, kuidas kaks koolitüdrukut peksid oma eakaaslast ja irvitasid tema üle.
 

Tüdrukud peksid oma eakaaslast sellepärast, et ta ei toonud neile sigarette. Nad kamandasid oma ohvri põlvili, mõnitasid ja peksid teda ning arutasid seejuures, kuidas nii peksta, et ei jääks jälgi järele.

Videolt on näha, et nutvat tüdrukut lüüakse korduvalt jalaga, käega vastu selga, nägu ja pead. Seejärel sikutatakse teda juustest ja tõmmatakse ta nii põrandale. Peksjad istuvad põlvitava ohvri turjale. Võtavad ära tema pükstelt rihma ja üritavad ta pükse alla tirida. Kogu peksmise ajal on peksjatel lõbu laialt, kuid ohver nutab.

Ärritunud internetikogukond hakkas kohe juhtunut uurima ning tuli välja, et jäljed viisid otse Eestisse. Tehti kindlaks ka oletatav kool, asjaosaliste nimed ja muud asjaolud.

Kuni sotsiaalvõrgustikes osalejad asja uurisid, kadus Youtube'i video. Internet pole aga päris anonüümne ning kõiki andmeid täielikult kustutada ei õnnestu.

Korrakaitseorganitele on laekunud juba mitu päringut antud juhtumi kohta. Ka rus.postimees.ee on asja kallale asunud ning saatnud omapoolseid küsimusi ning avaldab saadud infot, niipalju kui seadused seda lubavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles