Sügislehti võetakse vastu ka jäätmejaamades

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügislehed
Sügislehed Foto: Wikimedia

Aia- ja pargijäätmeid, sh sügislehti saab üle anda Artelli jäätmejaamas, Paljassaare jäätmejaamas, Suur-Sõjamäe jäätmejaamas ning Pääsküla jäätmejaamas.

Ühelt toojalt võetakse päevas tasuta vastu kuni neli 100-liitrilist kotitäit aia- ja pargijäätmeid. Koguse eest, mis ületab 400 liitrit, tuleb tasuda 10 eurot ühe kuupmeetri jäätmete kohta.

Artelli, Paljassaare ja Suur-Sõjamäe jäätmejaamad on avatud K, N, R kell 14.00 - 19.00 ja L, P kell 10.00 - 15.00. Pääsküla jäätmejaam on avatud E, R kell 14.00-19.00 ja K, L, P kell 10.00 -15.00. Maksumuse kohta saab informatsiooni küsida jäätmejaamade operaatoritelt. Jäätmejaamad on suletud riigipühadel ja pühade-eelsetel tööpäevadel.

Aia- ja pargijäätmeid on lubatud kompostida ka oma kinnistul. Nii säästab aiaomanik jäätmeveokulusid ning lisaks valmib kompostmuld, mida saab kasutada aias väetisena. Aia-ja pargijäätmeid (niidetud muru, puulehed, oksad jms) on lubatud kompostida lahtiselt aunades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles