Tark Igor teab isegi elu mõtet

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pürib vaimu­kõrgustesse: Igor Habal on ka peagi Tartus peetavate Euroopa mälumängu meistrivõistluste Eesti võistkonna kapten.
Pürib vaimu­kõrgustesse: Igor Habal on ka peagi Tartus peetavate Euroopa mälumängu meistrivõistluste Eesti võistkonna kapten. Foto: Peeter Langovits

Viis nädalavahetust järjest «Kuldvillaku» mälumängusaates koore riisunud Igor Habal
tunnistab, et kui ta ei tea mõnele küsimusele vastust, on enda pärast häbi.

Tuhanded televaatajad pidasid hinge kinni ja vaata et lõhkesid kadedusest, nähes, kuidas 26-aastane Igor Habal nädalast nädalasse tuhandeid eurosid taskusse pistab.

Kes teab, palju oleks veel pistnud ja kui rasvaseks võinuks kasvada kadeduseuss, kui saateformaat ei näeks ette, et kord nädalas kavas olevas «Kuldvillakus» võib teadmiste- ja rahapuud raputada vaid viiel järjestikusel korral.

Olnuks mälumäng ekraanil igal õhtul, olnuks reeglid teised ning Igorist võinuks saada rikas mees. «Vähemalt neli-viis saadet oleksin veel kindlasti vastu pidanud,» leiab ta ise.

«Nii et mõnes mõttes on kahju, et pidin lahkuma. Samas lugesin Postimehe arvamuslugu, et mis sest saatest ikka vaadata, kui üks tarkpea aina võidab …» Ja seepeale jutustab mees loo USA «Kuldvillakus» ilma teinud Ken Jenningsist, kes võitis järjest enam kui 60 saates, kasseeris saatetegijailt 2,5 miljonit dollarit ning suurendas saate vaadatavust 2,5 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles