Kanterist, Hafsteinssonist ja Tustiti tenniseprojektist

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Londoni olümpial pronksmedali võitmist rääkis Gerd Kanter, et ei vaja enam treenerit sellisel kujul nagu oma karjääri alguses.
Pärast Londoni olümpial pronksmedali võitmist rääkis Gerd Kanter, et ei vaja enam treenerit sellisel kujul nagu oma karjääri alguses. Foto: Liis Treimann

Täna hommikul selgub, kas kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter ja treener Vesteinn Hafsteinsson lõpetavad koostöö.

Kuuldused Gerd Kanteri ja treener Vesteinn Hafsteinssoni koostöö lõppemisest on kergejõustikuringkondades tiirelnud juba aastaid. Täna hommikul kell 10 saavad kõik küsimused vastuse. «Saadame pressiteate – ükskõik, milline see otsus ka poleks. Aeg saab otsa, uued tegemised tulevad peale ja otsus tuleb langetada,» sõnas Kanteri tiimi juht Raul Rebane.

Eile Orissaares heitjate ja tõukajate seminaril viibinud Kanter ja Hafsteinsson pidid õhtul veel kord olukorda arutama. See polnud meestel esimene tulevikuteemaline jutuajamine – ühisest jätkamisest või koostöö lõpetamisest on omavahel vesteldud korduvalt, ent otsuseni pole jõutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles