Kanter: praegu on muutusteks õige aeg

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanteri
Gerd Kanteri Foto: Liis Treimann

Eesti viimase kümnendi parima sportlase Gerd Kanteri tiim üllitas eile hommikul teate, et aastaid koos püsinud ja omamoodi medalimasina kuulsuse saavutanud seltskond lõpetab koostöö. Treener Vesteinn Hafsteinsson ja tiimi juht Raul Rebane lahkuvad, Kanter jätkab oma pürgimisi iseseisvalt. «Me läheme lahku sõpradena,» kinnitas Pekingis olümpiavõiduni küündinud ja tänavu suvel Londonis pronksi võitnud Kanter.

Otsus ei sündinud üleöö ning selle eelaimus tekitas viimastel päevadel Eesti meedias rohkelt spekulatsioone. Kanteri sõnul ei toonud aga otsuse teatavakstegemine hinge erilist kergendust. «Midagi kerget siin pole, pigem on iga selline lahkuminek raske,» nentis ta. «Raul on aastate jooksul toonud appi õigeid inimesi, kes omakorda lõid oma kompetentsusega uusi väärtusi. Vesteinn viis mind aga nii tehniliselt kui füüsiliselt kettaheite absoluutsesse tippu. Mõlema pühendumus oli imetlusväärne ja seepärast olen neile ülimalt tänulik.»

Gerd Kanter, juba pärast Londoni olümpiat andsid sa mõista, et ees võivad oodata muutused. Millal sa aga langetasid enda jaoks lõpliku otsuse, et koostöö Vesteinn Hafsteinssoniga tuleb lõpetada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles