Uisusaatest haiglasse viidud Rutiku treenib juba vaikselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Rutiku
Emil Rutiku Foto: kaader Reporter.ee videost

Emil Rutiku viidi pühapäeval saate «Tähed jääl» järel stuudiost haiglasse ja kas teda edaspidi veel ekraanil uisutamas näeb, pole päris kindel. «Loodetavasti selgub neljapäeva õhtuks täpsemalt, kas Emil saab saates jätkata. Tal on veel teha mõned uuringud,» räägib Kanal 2 glamuuriprojekti «Tähed jääl» pressiesindaja Heili Klandorf.

Pühapäeval märkasid teravsilmsed televaatajad, et saate lõpus jääle liuelnud uisutajate rivist puudub Emil Rutiku.

«Emil tundis pärast tantsu end kehvasti ja talle kutsuti kiirabi. Kohapeal tehti ka mõned uuringud, aga patsiendi infot meile teadupärast ei jagata,» ütles Heili Klandorf pühapäeva õhtul Elu24-le. Esmaspäevaks oli Emil juba koju lubatud.

«Ülekuumus, õhk sai otsa,» valgustas ta Õhtulehele juhtunut. Ületöötamisest tingitud tervisehäired sundisid muusiku esmaspäeval trennist loobuma. «Selgus, et ei saanud jah trenni teha - tuleb tuure maha võtta.»

Eile rääkis Klandorf, et Emil veab juba vaikselt jääl poognaid. «Ta võtab väga rahulikult, et end üle ei pingutaks - samas teeb pisut trenni, et kava siiski selgeks õppida. Neljapäeva õhtul, kui viimased testid tehtud, selgub loodetavasti, mis edasi saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles