Israel jätkab kõhkluseta koostööd Hafsteinssoniga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel.
Märt Israel. Foto: Liis Treimann

«Õpetamiskihk on temas ju endiselt olemas. Kui ta jääb paiksemaks ning grupis on vähem inimesi, siis ei näe ma küll mingit probleemi. Tean, et ta tahab oma teadmisi kasutada ja õpilastele edasi anda.» Need sõnad kuuluvad kettaheitjale Märt Israelile ja mees, kellest ta räägib, on treener Vesteinn Hafsteinsson. Kuigi kolmapäeval selgus, et islandlasest treeneri ja olümpiavõitja Gerd Kanteri koostöö on lõppenud, läheb Israeli jaoks kõik vanaviisi edasi.

Mõni nädal tagasi abielumehe staatusesse tõusnud Israe­l naudib veel viimaseid puhkusenädalaid, seejärel algab ettevalmistus uueks hooajaks. Päris niisama ei vedele ta praegugi, mullu MMil 4. koha saanud mees hoiab end kergelt liigutades spordimehelikus vormis. Kui algavad tõsisemad treeningud, võtab Israel ette Hafsteinssoni koostatud treeninguplaanid.

«Ilmselt sõidan vahepeal Vesteinni juurde Rootsi, aga kui jätkub tema ja Eesti Kergejõustikuliidu koostöö, siis põikab ta ju ka ise mõned korrad aastas siia,» vaagis Israel edasise koostöö vorme. «Tegelikult olen alati treeninud päris palju omapäi ning ei näe selles mingit probleemi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles