Rull: Meikari välja heitmine oli erakonna poolt mõistlik lahendus

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal ja Kalev Lillo Reformierakonna peakontoris ajakirjanikele kommentaare jagamas
Kristen Michal ja Kalev Lillo Reformierakonna peakontoris ajakirjanikele kommentaare jagamas Foto: Liis Treimann

Suhtekorraldaja Ivo Rulli hinnangul oli Silver Meikari välja heitmine Reformierakonnast mõistlik lahendus, erakonna mainet see tema eeldusel ei kahjusta, kuid suurendab paraku poliitikas pettunute hulka.

«Kui inimesed enam normaalselt ei suhtle, on lahkuminek mõistlik lahendus ning kuna Meikar tõstatas erakonna rahastamise teema esmalt meedias, mitte erakonna sees (Meikar on samas väitnud, et üritas sel teemal enne ka erakonna sees rääkida - Toim.), siis on ta ilmselt enamiku oma nüüdseks juba endiste erakonnakaaslaste silmis usalduse kaotanud,» ütles Rull ERR Uudistele.

«Et valimiskampaaniate aegu käituvad erakonnad nagu militaarsed struktuurid, on neil raske tolereerida siseinfo lekitajaid, Meikari väljaheitmisel lähtus Reformierakond printsiibist: parem õudne lõpp kui lõputu õudus,» lisas ta.

Rull rääkis, et tänavu aprillis käivitatud rahastamisskandaal pole poole aasta vältel Reformierakonna üldist mainet oluliselt mõjutanud. «Seega võib eeldada, et Reformierakonna maine jääb üldjoontes tänasele tasemele, kuid poliitikas pettunud inimeste hulk kasvab,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles