Töötute arvu kasv sunnib tööturuametit kolima

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpakkumised tööturuameti seinal.
Tööpakkumised tööturuameti seinal. Foto: Peeter Langovits

Suurenenud töötute hulga tõttu ametnikke lisaks värvanud tööturuameti Ida-Virumaa osakonnale on nende senised ruumid kitsaks jäänud, mistõttu otsitakse võimalusi oma kontoripinna suurendamiseks kõikides büroodes.

Töömahu kasvu tõttu on tööturuameti Ida-Virumaa osakond suurendanud ametnike arvu nii oma põhikontoris kui ka kõikides büroodes, mistõttu on olemasolevad ruumid igal pool kitsaks jäänud, kirjutab Põhjarannik

Tööturuameti Ida-Virumaa osakonna juhataja Maie Metsalu sõnul on nad praeguseks suutnud ruumikitsikuse probleemid lahendada Narvas, kus haridusministeeriumilt renditi olemasolevatele ruumidele veel üks korrus juurde.

Kiviõlis kolib büroo oma Vabaduse tänava ruumidest ära Uuele tänavale, kus nende käsutuses saab olema praegusest kaks korda suurem ruum.

Jõhvis on tööturuamet töötajate arvu lubanud tõsta kümne ametniku võrra, kõik töötajad aga olemasolevasse kontorisse ära ei mahu.

«Me kasutame serveriruumi, kuhu mahub kaks töötajat, lisaks oleme veel mõned ametnikud ära mahutanud, kuid selge on see, et olemasolev kontor on meile liiga kitsas,» ütles Metsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles