Žalgirise pingipoiss sõlmis Nuggetsiga hiigellepingu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ty Lawson.
Ty Lawson. Foto: SCANPIX

Möödunud hooaja alguses Kaunase Žalgirise korvpalliklubis mitte just kõige muljetavaldavamalt pallinud Ty Lawson jätkab neljal järgneval hooajal NBA klubis Denver Nuggets, allkirjastades klubiga 48 miljoni dollarili suuruse lepingu.

Mullusel hooajal NBAs «kesised» 2,5 miljonit dollarit teeninud tagamängija saab seega korraliku palgakõrgenduse, hakates järgnevatel hooaegadel teenima keskmiselt 12 miljonit eurot aastas, kirjutab basket.ee.

NBA tööseisaku ajal pallis Lawson mullu ka mitu kuud Leedu tippklubis Kaunase Žalgiris, kuid millegi väga märkimisväärsega ta hakkama ei saanud. Näiteks Ühisliigas kogus ta kuue mänguga keskmiselt 9,7 punkti, 2,8 lauapalli ja 2,3 korvisöötu mängus.

Ühisliiga debüütmängus said tema võimeid proovida ka BC Kalev/Cramo mängumehed, kes lasid dollarimiljonäril 16 minutiga koguda kolm punkti, viis lauapalli ja ühe korvisöödu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles