Televaatajad: nüüd lahkub saatest Pearu Paulus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pearu Paulus ja Emili Arm - «Tähed jääl» teine otsesaade.
Pearu Paulus ja Emili Arm - «Tähed jääl» teine otsesaade. Foto: Kerli Kurvits

Telesaate «Tähed jääl» järgmiseks väljalangejaks on rohkem kui poolte televaatajate arvates Pearu Paulus. Seni kõigil kordadel õigesti prognoosinud Pafi ennustusekspert Jan Uuspõld on aga eriarvamusel ning usub, et seekordsest saatest lahkub epeevehklemise maailmameister Nikolai Novosjolov.

Eelmise saate väljalangeja ennustamises olid nii televaatajad kui ka Uuspõld täpsed ja saatest lahkus Grete Klein. Sel nädalal arvab 57% televaatajatest, et oma viimased tantsud jääl peab esitama Pearu Paulus.

Pafi ennustuseksperdi Jan Uuspõlluga jagab arvamust aga 19% televaatajatest, kes usuvad, et sel korral lahkub Novosjolov. Tõenäosus, et just need nimed satuvad pühapäeval õhukesele jääle on suurim.

Uuspõld sõnas Pafi ennustuslehel tasuta.paf.ee, et staaruisutajatest on kõige parema arengu läbi teinud Marilyn Jurman.

«Eelmises saates valis ta väga hea tüübi, keda ta esitles ajastutruult ning ajastule vastava miimika ja olekuga,» kommenteeris Uuspõld. Ta lisas, et teistel saates osalejatel ta soovitakski õppida just Marilyni ja Mairoldi pealt, kuidas kehastada karakterit ja jutustada lugu.

Televaatajad peavad eeloleval pühapäeval kõige ebatõenäolisemaks Kristina Šmigun-Vähi ja Mairold Millerti väljalangemist, kelle mõlema puhul on väljalangemise tõenäosus vaatajaprognooside põhjal vaid kolm protsenti.

Paf-ennustusportaalis on võimalik kõigil televaatajatel ennustada järgmise saate väljalangejat. Pafi ennustusvõistluse peaauhind on reis kahele Itaaliasse, Toscana maakonda. Ennustusmäng kestab kuni «Tähed jääl» finaalsaateni 2. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles