Saatest «Tähed jääl» lahkus Marilyn Jurman

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähed jääl
Tähed jääl Foto: Kerli Kurvits

«Tähed jääl» neljandas saates said kohtunike ja televaatajate hääli liites vähim punkte Marilyn Jurman ja Nikolai Novosjolov. Kohtunikud otsustasid koju saata Marilyni.

Uisutajad ja kohtunike kommentaarid:

Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina (Ivo Linna «Kikilips») - telefon 900 7906

Nikolai sai kohtunikelt 21 punkti. Anna Levandi tunnistas, et kukkumine ehmatas teda väga. «Olen meeldivalt üllatunud. Mulle meeldivad sportlased, kes oskavad kaotusest järeldused teha. Eelmine kord ei olnud kõige parem teie jaoks, aga tunnistasite seda ja otsisite proffidelt abi. Austan seda. Teil õnnestus,» kiitis Anna. «Täna oli paar kobistust, aga panin kõrge hinde sellepärast, et kui täna on üks tõste kohustuslik, siis teie tegite lausa viis tõstet, mis nägid väga professionaalsed välja,» tunnustas Anne Šaraškin. Ka Jüri Naela hinnangul nägi number väga professionaalne välja.

Marilyn Jurman ja Aleksei Trohlev (Greip «Vihma loits») - telefon 9007901

Marilyn sai kohtunikelt 21 punkti. «Number oli väga šeff ja väga lahe visuaalne algus,» sõnas Jüri. «Tõsted olid suurepäraselt sooritatud. Üldiselt väga meeldis teie number, kuid lõpu poole hakkasite natuke muusikast maha jääma. Marilyn, hakka varbaid sirutama - järgmine kord ma ei andesta sulle seda,» õpetas Anna. «Tõsted olid kõrgema raskusastmega ning need lõpetati väga ilusasti ja nägid efektsed välja. Sõidu kohta ütlen, et raskuse kandmine ühelt jalalt teisele jätab natuke soovida,» rääkis Anne.

Mairold Millert ja Julia Abolina (Artjom Savitski «Sinu juurde tagasi») - telefon 900 7908

Mairold sai 20 kohtunikelt punkti. Anne pani väiksema hinde, sest kohustuslik element oli aeglasevõitu. Jüri soovitas Mairoldil enne lavale tulekut alati jalg kuskile ära lüüa, sest tema siirus oli tänases esinemises erakordne.

Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand (Metsatöll «Oma Laulu ei leia ma üles») - telefon 900 7907

Kristina sai kohtunikelt 24 punkti. «Kõik oli väga kena. Kust te teadsite, et see on mu lemmikulugu Metsatöllult? Väga armas ja väga armsad patsid,» märkis Anna. Anna jäi teemaarendust vaatama ja peaaegu unustas kohustuslikke elemente jälgida: «Ma tõesti nautisin seda!»

Pearu Paulus ja Emili Arm (Ruja «Teisel pool vett») - telefon 9007902

Pearu sai kohtunikelt 22 punkti. «Estonia - see on haav, mis ei parane kunagi. Meil ka hukkus väga palju sõpru laeval. Aitäh teile,» ütles pisarsilmil Anna katkeval häälel. «Seal oli üks hetk, kus sa sõitsid siit mööda ja sul olid pisarad silmas... See oli väga kurb,» oli ka Jüri sõnatu. «See muusika nõudis just sellist sõitu, nagu Pearu tegi - mehist ja natuke endassetõmbunud. Jäätantsus on muusikavalik väga tähtis ja see laul sobis Pearule väga hästi,» ütles Anne.

«Tähed jääl» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles