Nikolai Novosjolov: ootan huviga, mida on Rolfil saatele pakkuda

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» neljanda otsesaate eel - kaadreid saate läbimängust. Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina.
«Tähed jääl» neljanda otsesaate eel - kaadreid saate läbimängust. Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina. Foto: Kerli Kurvits

«Kõik jääl toimuv ja meile kui amatööridele uus on alati keeruline. Küsimus on selles, kuidas keerulistele ülesannetele läheneda,» kommenteerib uisutäht Nikolai Novosjolov eelseisvaks saateks toimunud tõstete harjutamist.

Raskuse pöörasid Novosjolov ja tema tantsupartner Jelena Abolina enda kasuks selliselt, et pöördusid professionaali poole. «Meile tehti üsna lihtsalt selgeks see, kuidas asi peab toimima. Nüüd pole enam mingit probleemi,» tunneb jääle astuv Novosjolov end üsnagi kindlalt.

Paari abistas tõstete küsimuses balletitantsu vaatevinklist Toomas Edur.

«Balletis on samamoodi tõsted. Need nipid, kuidas tõste efektiivsemalt toimiks, saimegi Eduri abiga lihvitud.»

Aega jääb Novosjolovi sõnul üle järjest vähem ning kavade lihvimine muutub nädalast nädalasse järjest keerulisemaks.

«Ma ei usu, et uisutamise tehnika tipp on saavutatud ja et edasine on üksnes kostüümidraama. Kõik võtavad järjest suuremaid riske, kavad saatest saatesse lähevad aina keerulisemaks,» kinnitab uisustaar.

Novosjolovi sõnul pole musta hobuse ehk Rolf Roosalu saatega liitumises midagi halba.

«Kui rääkida ausalt, sportlase seisukohast, siis minu jaoks on see väga huvitav. Näha, mida suudab inimene kahe nädalaga jääl ära õppida – mida on tal sellele võistlusele pakkuda. Ootan seda põnevusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles