Alekseil käsi haige! Kellega harjutas Marilyn jäätantsu hommikul kella viieni?

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» neljanda otsesaate eel - kaadreid saate läbimängust. Aleksei Trohlev ja Marilyn Jurman.
«Tähed jääl» neljanda otsesaate eel - kaadreid saate läbimängust. Aleksei Trohlev ja Marilyn Jurman. Foto: Kerli Kurvits

«Mul on sel nädalal hästi läinud, aga kuna minu partner on oma kätt vigastanud, pole proovid just kõige sujuvamalt kulgenud,» kommenteeris Marilyn Jurman «Tähed jääl» neljanda otsesaate eel oma valmisolekut jäätantsuks.

Jurman ütleb, et tema tantsupartner Aleksei Trohlev on tõeline supermees.

«Ta pole kellelegi kurtnud, et tal mingeid tantsust tulenenud vigastusi oleks,» märgib Jurman. «…ja nüüd räägin mina kõik ausalt meediale ära.»

Jurman lisab, et esimese saate tegi Aleksei kaasa niidid põlves ning nüüd maadleb käevigastusega, mis on paari tõsted jääl muutnud tõeliseks väljakutseks. «Ta on tõesti ainuke, kes ütleb kõige kehva juures, et «kõik on hästi»,» avaldab Marilyn.

Tõsted ei jäänud Marilynil siiski harjutamata. Varnast oli võtta asendusmees - Geido Kapp, kes teadupärast eelmisest saatest kolinal välja kukkus.

«Ma olin üks kord kella viieni öösel üleval. Päriselt! Harjutasime Geidoga tõsteid,» rääkis Marilyn oma salanippidest, kuidas saateks täie auruga valmistuda.

«Mul on hästi suuri probleeme järjekorra pidamisega ja selle meelde jätmisega. Eelmisel nädalal tegin stuudios öösiti üksi proove, et lihtsalt järjekorraga n-ö sina peale saada. See andis kindlasti tulemust,» vaatab Jurman lootusrikkalt eelseisvasse saatesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles