Pearu Paulus: Rolfi saatega liitumine oli üks paras pauk

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» neljanda otsesaate eel - kaadreid saate läbimängust. Pearu Paulus ja Emili Arm.
«Tähed jääl» neljanda otsesaate eel - kaadreid saate läbimängust. Pearu Paulus ja Emili Arm. Foto: Kerli Kurvits

«Täitsa toredalt on läinud. Võtan asja saade korraga - ei ole väga pikalt ette mõelnud. Esmaspäeval ja teisipäeval on enamasti paanikaosakond, kolmapäeval selgub, et polegi nii hull ja reedel on tunne, et jääb aega ülegi,» räägib Pearu Paulus neljanda «Tähed jääl» otsesaate eel möödunud nädalale vaadates.

Pearut proovis piilunud Kristina Šmigun-Vähi kiitis intervjuus Elu24-le Pearu sooritust. Pearu ise oma edasiminekut professionaali silmade läbi muud moodi kui muheledes kommenteerida ei oska.

«Ju ta siis nii on,» muutus Pearu tagasihoidlikuks.

Eelseisva saate teemaks on Eesti ja eestimeelsus, millest ei puudu rahvariided, rahvamuusika ja kõik seesugune. Tõsted on aga selle nädala tähtsaimaks elemendiks, mida on saates osalenud paarid küll juba mitmel korral ka varasemalt demonstreerinud, kuid sedakorda eriti rõhutatult.

«Tõsteid on juba kõik teinud, peaaegu esimesest saatest peale. Ilmselt selle saatega ongi nüüd nii, et tuleb omavahel põimida juba õpitut ja lisada uusi keerulisi elemente. Tõsted siinkohal oluliselt keerulisem pole,» hindab Paulus.

Uisusammu täpsus ja tehnika Pearu meelest enam palju paremaks minna ei saa. «Me peaksime siis tegelema ainult uisutamisega, aga õppida on tarvis ka kava. Ma arvan, et selle iga päev toimuva kahetunnise proovi asemel oleks tarvis neljatunnist.»

See, et uuest nädalast uisutähtedega ka Rolf Roosalu liitub, oli Pearu jaoks «üks paras pauk».

«Ma ei osanud seda oodata. Mitte, et ma oleks teda kuidagi alahinnanud, vaid lihtsalt oli see väga huvitav valik. Kindlasti lisab ta väga tugevat konkurentsi - ta on kogemust ammutanud muusikalidest, õppides tantsu ja liikumist. See teeb temast väga plastilise võistleja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles