Vana bänd kõlas nagu uus

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Radar.
Ansambel Radar. Foto: Merike Lill

Ansambel Radar tuli festivalil IDeeJazz kuulajate ette koosseisus Aare Põder (vasakult, klahvpillid), Nevil Blumberg (kitarr), Paap Kõlar (löökpillid), Raul Vaigla (bass) ja Sergei Pedersen (klahvpillid). Maestrod olid võtnud abiks uuema põlve löökpillimehe Andrus Lillepea. Radar tegutses koos Jaak Joalaga aastatel 1977–1988 ja võitis Tartu muusikapäevadel ridamisi peapreemiaid.

Vana bänd tuli esimest korda kokku tänavu juuli algul bassivirtuoosi Raul Vaigla juubeli puhul Rock Cafe klubis Tallinnas. Teine kontsert oli läinud reedel viimse kohani täidetud Tartu Uues Teatris, kus bänd kõlas helipildiliselt värskelt ning küttis mõnusa ja hoogsa esitusega saali üles esimestest lugudest alates.

Kahele naasmist tähistavale esinemisele võib järgneda teisigi. «Lehelugejad ärgu kaotagu lootust,» ütles Vaigla Tartu Postimehele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles