Mupo võtab murul parkijad liistule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murul parkivad autod muudavad kevadel haljasala porimülkaks.
Murul parkivad autod muudavad kevadel haljasala porimülkaks. Foto: Toomas Huik

Tallinna munitsipaalpolitsei võtab erilise tähelepanu alla haljasalal sõiduki parkijad, sest see rikub muru ja on keelatud ka linna heakorraeeskirjaga.

Autoomanikud muudavad kevade saabumisega pehmeks sulanud haljasalad sopaseks, muru peal parkimisega üles küntud pori halvendab linna ilmet, kirjutab ajaleht Pealinn.

Tallinna munitsipaalpolitsei juht Kaimo Järvik tuletab autoomanikele meelde, et parkimine haljasalal võib tuua kaasa väärteomenetluse ning rahatrahvi.

«Võtame valesti parkijad kõrgendatud tähelepanu alla, sest rikutud haljasalade taastamine nõuab linnaosadelt lisakulutusi,» ütles ta. «Järjepidevad haljasaladel parkimise harrastajad saavad rangemad rahalised karistused.»

Haljasalal parkimise keeld tuleneb Tallinna linna heakorraeeskirjast, mis ei luba parkida mootorsõidukit ega haagist haljasalal selle haljasala omaniku või haldaja loata.

Tallinna munitsipaalpolitseiamet kutsub autojuhte leidma sõidukitele parkimiseks sobivad kohad. Linlased saavad hoolimatult muruplatsidele pargitud sõidukitest teatada telefonil 14410 või munitsipaalpolitsei@tallinnlv.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles