Mairold Millert: kohtunikel on ilmselgelt oma lemmikud

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Mairold Millert ja Julia Abolina.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Mairold Millert ja Julia Abolina. Foto: Kerli Kurvits

Jäätäht Mairold Millert ja tema tantsupartner Julia Abolina peavad möödunud nädalat samalaadseks teiste eelnenutega. Mairoldit tabanud jalavigastuse tõttu Julia kinnitusel midagi tegemata pole jäänud.

«Tead, ma ei tahakski väga sellest jalavigastusest enam rääkida. Paratamatult praegu trenni tehes saab ta vatti peale ja ei parane. Paranema hakkab ta alles siis, kui see saade minu jaoks läbi saab,» ütleb Mairold.

Kui eelmises saates sõitis Mairold kramplikult vaid otse ja üritas pöördeid vältida, et jalale mitte haiget teha, siis nüüd pingutab tantsutäht rohkem. Mäletatavasti - möödunud saates sai Mairold kohtunikelt kõige vähem punkte.

Julia meelest on Mairold lausa supermees. «Ta saab suurepäraselt hakkama, kuigi alati võiks veel paremini,» naljatab naine. «Hetkel näen, et ta annab endast parima ja ma olen sellega väga rahul.»

Uued tuuled «musta hobuse» näol Mairoldit saate kulgu kuidagi ei mõjuta. «Mis sellega ikka muutub - üks väga tore ja andekas inimene liitub meie seltskonnaga. Kõik, kes senimaani on olnud tugevad, pakuvad talle konkurentsi ja vastupidi.»

Julia meelest võib uskuda, et žürii teeb Rolfile esimeses saates kindlasti järeleandmisi, arvestades, et mees jääl rühkinud vaid kaks nädalat. «Hindamine peaks põhinema tema tehtul, muud arvesse võtmata. Ta ju ise oli nõus sellistel tingimustel saatega liituma.»

Žüriitööd kommenteerivad nii Julia kui Mairold kritiseeriva alatooniga. «Olen nõus, et kohtunikel on oma lemmikud juba olemas. Täiesti kindlalt, et kui peaksin minema Kristina ja Kristjaniga õhukesele jääle, siis ei annaks žürii ka parima soorituse korral võitu mulle,» avameelitseb Mairold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles