Kuidas on lood Nikolai Novosjolovi motiveeritusega?

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina. Foto: Kerli Kurvits

Nikolai Novosjolov ja tema tantsupartner Jelena Abolina on saate eel rahulikult jäätantsuks häälestumas. Rutiini ja tüdimust Nikolai ei tunne.

«Iga saade on uus ja omamoodi. Jälle uued väljakutsed, uus kava, uued elemendid,» tõrjub Nikolai justkui saatetegemine oleks rutiinseks muutunud.

Kui küsisin Nikolailt, kuidas on lood motivatsiooniga, kikitas oma kõrvu ka tema tantsupartner Jelena. «Motivatsioon on väga oluline, sellest kõik algabki,» rääkis Jelena, miks tahtis ta Nikolai vastust sellele küsimusele kuulda. «Kui midagi siin saates vastumeelselt teha, on see suures plaanis kaamerale kohe näha - kui puudub sära ja värskus.»

Nikolai ütles lõpuks, et motivatsioon lõpeb alles siis, kui saade tema jaoks läbi saab.

«Meil on täitsa olemas motivatsioon,» kinnitab Jelena.

«No seda ma ütlesingi,» kiitis Nikolai kaasa.

Rolfi liitumine saatega oluliselt midagi kummagi võistleja jaoks ei muuda. «Rolf on olnud väga tubli. Nägin teda jääl. Võin sportlasena öelda, et see, mida tema on kahe nädalaga ära teinud, on muljetavaldav.»

Ka Jelena on Rolfi proovis näinud, kuid oma profipilguga meest ei skaneerinud. «Ma ei vaadanud ainult Rolfi, vaatasin paari tervikuna ja nad olid väga dünaamilised. Muusika oli üllatavalt tempokas. Oli näha, et Rolfi tantsupartner oli muretu - ka Rolf ei paistnud pabistavat.»

Nikolai usub, et žürii on kindlasti Rolfi suhtes leebem. «Ühest küljest arvestades tema olukorda, on see mõistlik, teisest küljest peaksime siin kõik võrdsete võimalustega olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles