Kristina Šmigun-Vähi: enda tutvustamiseks ei pea ma suuski kapist välja tooma

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng.
«Tähed jääl» viienda otsesaate eel - saate läbimäng. Foto: Kerli Kurvits

«Tähed jääl» favoriit Kristina Šmigun-Vähi, kelle tantsupartneriks jääl on Kristjan Rand, ütleb, et enesetunne viienda otsesaate eel on hea, kuigi väsimus kimbutab.

«Väsimus tuleb, aga rutiini kindlasti mitte. Rutiini ei saa siin saates tekkida, sest iga saade on uus ülesanne, uued väljakutsed,»

Tänase saate teema «Mina» oli Kristina jaoks tiimitöö, mis valmis koostöös tantsupartneri, treeneri ja koreograafiga. «Idee seisneb selles, et ma ei tooks selleks kavaks kapist suuski välja, millega ma laiale avalikkusele tuntud olen, vaid näitama seda, kes ma inimesena olen.»

Iseennast kirjeldab Kristina kui sõjakat, hakkama saajat ning seejuures naiselikku figuuri. «Neid omadusi arvestades sai valitud ka muusika.»

Kristina ütleb, et tänane kava sai väga võimas. «Kui näete, siis usute mind.»

Rolfi liitumises saatega Kristina midagi halba ei näe - hoopis vastupidi. Kristina leiab, et iga saatega võikski keegi uus liituda.

«See on kõige hullem reaalsus, et igast saatest keegi lahkuma peab,» viitab Šmigun ka möödunud saate ootamatule lahkunule Marilyn Jurmanile.

«Minu jaoks oli see väga ootamatu ja olen eriti õnnetu, et just tema lahkuma pidi,» avaldas Kristina, kuid lisas, et ei taha, et keegi saatest välja kukkuma peaks.

Järgmisteks saadeteks Kristina ei valmistu, kuna leiab, et saatest välja langemine on seni toimunud väga juhuslikult. «Ma ei taha oma plaane mõttetult teha. Iga esmaspäevaga algab uus nädal ja kui olen endiselt võistluses, siis valmistun selleks täiega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles