Tiina Talumehe kollektsiooni «Mere vaade» esitlus toimub Lennusadamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Talumehe mereteemalise kollektsiooni „Mere vaade“ esitlus toimub Lennusadamas
Tiina Talumehe mereteemalise kollektsiooni „Mere vaade“ esitlus toimub Lennusadamas Foto: Tiina Talumees Moestuudio

Moekunstnik Tiina Talumehe igasügisene suurejooneline couture-etendus leiab seekord aset 19. novembril Eesti Meremuuseumi Lennusadamas.

Juba pealkiri viitab, et kollektsioon «Mere vaade» heidab pilgu merele. Tähelepanu keskmes on meri ja selle pind − lained. Viimast kirjeldab Tiina oma kollektsioonis eri varjundites, suure hoolega. Rõivastes segunevad õrn-naiselikud, keha järgivad vormid ja julgemad, tormisemad meremotiivid.

Restaureerimisjärgus Lennusadam – koht, kus meri on käeulatuses − on kollektsiooni loomist oluliselt inspireerinud. Mere kainus, värskus, jõud ja ilu ning värvid on siin kandunud rõivastesse. «Mere vaade» on valminud kõikuva tujuga meretoonides ja selle eri varjundites.

60 komplektist koosneva kollektsiooni peamisteks materjalideks on villa-jersey, villakrepp, siid ja pits. Lainemängule annavad viimase lihvi litrid ja pärltikandid.

Tiina Talumehe moestuudios Rotermanni kvartalis saavad kliendid tutvuda kollektsiooni ja ka moestuudio uue seeriabrändiga. TIINA nime kandva märgi all on käesolevaks sügiseks valminud hulk ülimugavaid ja praktilisi drapeeritud jersey-kleite eri suurusnumbrites.

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid viimased 14 aastat.

Moestuudio loomingut on läbi aastate iseloomustanud märksõnad naiselikkus, õrnus, elegants. Kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest ja Eesti parimate õmblejate käe all. Moestuudio loomingu austajate hulka kuuluvad paljud Eesti tuntud daamid.

Kollektsiooni «Mere vaade» esitlusel hoolitseb modellide välimuse eest L’Oréal. Jooki pakub Xante. Üritust toetab Mercedes Benz, Philips ja Colonna.

Kõikidel huvilistel on võimalus soetada moešõule pileteid Tiina Talumees Moestuudiost aadressil Rotermanni 10 / Roseni 5 ja Piletilevist www.piletilevi.ee. Pileti hind on 15 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles