Tallinn hakkab Narvaga venekeelset ravimiinfot vahetama

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravimid
Ravimid Foto: Politsei

Linnavalitsus kinnitab homsel istungil Tallinna ja Narva vahel sõlmitava koostöömemorandumi, mis näeb ette koostööd terviseedenduse ja linnaelanikele tervishoiuteabe tagamise vallas.


Koostöömemorandumi eesmärk on sätestada koostöö üldpõhimõtted, mis on aluseks Tallinna ja Narva ühistegevuse kavandamisel. Ühistegevuse eesmärgiks on kujundada linnaelanike teadlikku tervisekäitumist ning parandada teadlikkust ravimite kasutamisel, vältimaks nende väärkasutust, vahendas Raepress.

Kavas on vahetada elanikkonnale mõeldud venekeelset ravimiteavet nii käsimüügiravimite kui retseptiravimite osas, mida Tallinna apteekides juba kasutatakse.

Samuti selgitada välja võimalused ühistel huvidel tuginevate terviseedenduslike koostööprojektide väljatöötamiseks ja elluviimiseks, vahetada teavet mõlemas linnas toimuvate kohalike, riiklike ja rahvusvaheliste terviseedendusürituste kohta ja võimaluse korral kaasata neisse esinejana partnerlinnade spetsialiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles