Tarand: siirus oleks see, kui Ojuland maksaks filmiraha tagasi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand ja Kristiina Ojuland.
Indrek Tarand ja Kristiina Ojuland. Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Europarlamendi liige Indrek Tarand leidis, et temaga samasse esinduskogusse kuuluv Kristiina Ojuland käituks siiralt, kui maksaks tagasi Euroopa maksumaksja raha, mille eest tehti temast propagandafilm ja tunnistaks eksimust sellises projektis osalemisest.

«Vabandamine on praegu propagandaspin, sest vaatan, et ekraanile on ilmunud isegi Kristiina Ojuland, kes väidab, et peaministri vabandamine oli siiras ja tõsine sõnum ühiskonnale,» rääkis Tarand Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Vaat ei ole! Kui see siirus oleks, siis Kristiina Ojuland lisaks siia vabanduse, et ta on natukene Euroopa maksumaksja raha filmikunsti suunanud ja esitaks näiteks kinnituseks sellest, et ta on teo väärusest aru saanud, kinnituse, et ta maksab selle raha tagasi,» see oleks siirus leidis Tarand.

«Mäletan lapsepõlvest, et vanaema ei lubanud mind nurgast välja, kui ma moka otsast pobisesin, et «palun andeks!», vaid ta tahtis, et ma saaksin oma süüteost aru, mõistaks, et seda on vaja tulevikus mitte korrata ja seda ma peaministri fraasist küll kuskilt välja ei loe,» rääkis Indrek Tarand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles