Kristina Šmigun-Vähi ebaõnnestumisest: see viis mu rivist välja!

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» kuuenda saate läbimäng. Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand.
«Tähed jääl» kuuenda saate läbimäng. Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand. Foto: Kerli Kurvits

Nagu ikka, tunneb Kristina Šmigun-Vähi, kelle uisupartneriks on Kristjan Rand, otsesaate eel väsimust. «Nädal oli jällegi pingeline,» kommenteerib Kristina.

Miks saade «Tähed jääl» jätkuvalt Eesti vaadatuim telesaade on, seda usub Kristina end teadvat. «Ma arvan, et fenomen on selles, et alati on huvitav vaadata kobakäppi tegemas midagi, mis pole nende igapäevane töö ja leib.»

Miks aga TV3 saade «Eesti otsib superstaari» Kanal 2 hittsaatega konkureerida ei saa, seisneb Kristina meelest teleauditooriumi vanuses. «Seda publikut, kes «Tähed jääl» vaatavad, on usutavasti laiemas vanusekategoorias,» arvates, et superstaaride püüdlusi jälgivad rohkem noored.

Tänaseks saateks valmistus Kristina selliselt, et vaatas üle möödunud saate videopildi oma jäätantsust. «Nägin, et minu emotsioonid olid puudulikud. Tegin oma asja ära, aga emotsiooni tekkimiseks jäi midagi puudu,» märkis Šmigun-Vähi, kes kahtlustab, et põhjus seisnes muusikas, mis ei puudutanud teda piisavalt. «Vajalik nututunne jäi puudu…»

Möödunud saates läks Kristinal üks oluline samm valesti, mis pidurdas staari püüdlusi kava edasi esitades. «Seda pani ka žürii tähele. Nad juhtisid sellele tähelepanu, öeldes, et analüüsin palju. Ma ei suutnud jääl olles uskuda, et ma ei saanud sellega hakkama. See viis rivist välja!»

«Ma ei saanud sellest mõttest tol hetkel lahti ja see hakkas mind närima. Ju see mõjus ka kava esitusele,» analüüsis Kristina.

Õhukesele jääle jõudmine möödunud saates pani Kristina seekord rohkem tegutsema. «Seekord te üllatute,» lubab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles