Mairold Millert: loodan, et vigase jalaga treenimine pöördumatut kahju ei tekita

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» kuuenda saate läbimäng. Mairold Millert ja Julia Abolina.
«Tähed jääl» kuuenda saate läbimäng. Mairold Millert ja Julia Abolina. Foto: Kerli Kurvits

Kuna «Tähed jääl» kuuendaks saateks valmistus üksnes neli paari, andis see võimaluse seni võistlusesse jäänutel rohkem prooviaegu kasutada. «Väga edukas nädal oli - sai ohtralt proovi teha,» ütles Mairold, kelle uisupartneriks on Julia Abolina.

Unarusse on Mairold jätnud aga tantsimise. «Jalg ei kannata praegu nii palju trenni teha,» viitab Mairold jalavigastusele, mis tõttu saab mees jääl vaid otse ja pöördeid vältides liikuda.

«Tähed jääl» saate edukust võrdleb Mairold sellega, kui visata vette inimesed, kes ei oska ujuda. «Meid on «visatud» jääle ja uisutada me põhimõtteliselt ju ei osanud,» kommenteeris mees.

Miks aga superstaarisaade TV3 eetris, mis samal ajal telepublikut meelelahutab, sama edukas pole, seisneb Millerti meelest selles, et häält oskab iga üks teha. Uisutamisega on aga teised lood. «Laulda, tõsi, iga üks ei oska. Häält aga kõik - kes paremini, kes halvemini. Uisutamises on aga ainult kaks varianti - oskad või mitte.»

«Meilt oodataksegi libastumisi, verd ja tsirkust. Ehk siis superstaarisaade ei paku seda,» arutab Millert.

Hoolimata saate ebapopulaarsusest laiema telepubliku hulgas, jälgib Millert superstaare meeleldi. «Ma hoian oma pöialt Elina Bornile,» ei tee mees saladust. «Ta on väga võimas vokalist.»

Oma vigastuse olukorda kommenteerides ütleb Millert vaid, et loodab, et sellest mingisugust pikemaajalist terviseprobleemi ei teki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles