Kallas: Reformierakonna juhatus ei pidanud Michali lahkumist vajalikuks

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Stanislav Moshkov / Den za Dnjom

Reformierakonna juhatus arutas täna hommikul riigikogu liikme Kaja Kallase ettepanekul ka küsimust, kas justiitsminister Kristen Michal peaks ametist lahkuma, kuid Kallase sõnul ei peetud seda vajalikuks.

Kallas ütles Postimehele, et juhatus arutas, kas on vaja teha muudatusi valitsuse koosseisus. Tema sõnul puudutas see eelkõige justiitsministri jätkamist. «Juhatuses valitses üksmeel, et selliseid muudatusi teha ei ole vaja,» lausus Kallas ja lisas, et aktsepteerib juhatuse otsust.

Riigikogu põhiseaduskomisjoni esimees, reformierakondlane Rait Maruste ütles samas pärast koosolekut ajakirjanikele, et juhatus arutas erakondade rahastamise küsimusi ning võimalikud personalimuudatused jutuks ei olnud. «Arutasime igasuguseid asju, sealhulgas erakondade rahastamist, kujunenud olukorda. Personaliküsimusi me ei täpsustanud, ei arutanud, nii et [oli] tavapärane juhatuse koosolek,» lausus ta.

Reformierakonna kommunikatsioonijuht Silver Pukk selgitas pärastlõunal, et juhatuse koosolekul arutati personaaliaküsimust vabas vormis, küll aga ei soovinud keegi lisada seda ametlikku päevakorda. «Reformierakonna juhatuses valitses selles osas üksmeel,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles