Jakuutia filmitegijad palusid Šveitsi ilma parandamiseks šamaani appi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja ja režissöör NIkita Mihhailov eelmisel aastal oma filmi «Päikesest rammestunud» kolmanda osa võtetel.
Näitleja ja režissöör NIkita Mihhailov eelmisel aastal oma filmi «Päikesest rammestunud» kolmanda osa võtetel. Foto: SCANPIX

Jakuutia filmitegijad palusid piirkonna parimal šamaanil Šveitsi kohalt pilved laiali ajada, kuna see lükkab edasi Vene režissööri Nikita Mihhailovi viimase linateose filmimist, sõnas vabariigi kultuuriministeerium.

Mihhailov juhib Vene Filmitegijate ühingut, mis valmistub Jakuutia võimudega koostöölepet sõlmima. Allakirjutamine on mõeldud kohalikku kultuuri ja filmi tähistava ürituse osana.

Jakuutia filmitegijate jaoks pidi konverentsi kõrghetkeks olema Jakuutia võimude ja Vene Filmitegijate ühingu koostööleppe allkirjastamine, seisis Jakuutia kultuuriministeeriumi avalduses, teatab RIA Novosti.

 Mihhailov on aga praegu parajasti Šveitsis filmimas ja kuna ilmaolud paranemise märki ei näita, kardab Jakuutia kultuuriministeerium, et lepingule jäävad allkirjad andmata. Seetõttu ongi kohalikud filmimehed pöördunud Jakuutia tunnustatuma šamaani poole, et too aitaks Šveitsis ilma selgitada.

RIA Novosti Mihhailovi kommentaariks kätte ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles