Mihkel Kärmas: me ei ole tegelikult verejanulised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnatöö: «Pealtnägija» ei ole ühemehešõu – saatejuhi selja taga on terve meeskond, kellest pildile jäid toimetajad Piret Järvis (vasakul) ja Rasmus Kagge.
Meeskonnatöö: «Pealtnägija» ei ole ühemehešõu – saatejuhi selja taga on terve meeskond, kellest pildile jäid toimetajad Piret Järvis (vasakul) ja Rasmus Kagge. Foto: Andres Haabu

Pea paarkümmend aastat meedias tegutsenud üks Eesti tippajakirjanik muretseb, et eestlased on hakanud kartma mingit karvast kätt ja õhus on tunda vaikiva ajastu hõngu.


Sellest, et Lieven-Mihkel Kärmase pilk on tähelepanelik ja uuriva ajakirjaniku kuues meel alati ergas, andsid märku juba tema öeldud esimesed laused, kui kohtume väikses Kadrioru kohvikus. «Maja ees said just kokku kaks uhket musta Porsche maasturit. Ainuüksi sellise auto omamine on juba pool kuriteo koosseisu,» naerab ta pingsalt aknast välja vaadates.

Kärmase (38) juhitud telesaate «Pealtnägija» paljastavad lood on viimastel kuudel Eesti ühiskonda raputanud võimsamalt, kui suudaks seda teha mõni loodusjõud.

Elamislubadega kauplevad poliitikud, oma vigu kinni mätsivad politseinikud ja miljonite eurode suurused küsitavad investeeringud – kõik see on teinud tuliseks paljude ametnike jalgealuse ja maksnud mõnele ka ametikoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles