Meerits: poliitiline eliit on suutnud inimeste usalduse maha mängida

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heldur Meerits.
Heldur Meerits. Foto: Liis Treimann

Ettevõtja Heldur Meerits avaldas arvamust, et poliitiline eliit on suutnud inimeste usalduse maha mängida.

«Poliitiline eliit on suutnud inimeste usalduse maha mängida, tegelikult on see kõik alanud oluliselt varem, ehk need majoneesitšekid võivad tunduda pisiasjana, aga need tekitavad inimestes tunde, et need, kelle kätte me oma ühise rahakoti oleme andnud, need ajavad mingisugust enda asja,» leidis Meerits Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Üks asi on majoneesitšekk, mille üle kehitatakse õlgu, teine asi on vaadata asja Euroopa kontekstis, kus Inglismaal, Saksamaal, Hollandis ja mujal inimesed saavadki aru, et elu ei lähe enam paremaks,» rääkis ajakirjanik Ainar Ruussaar.

«Murrang, ja arusaam, et meie lastel ei pruugi minna sama hästi kui meil, see teadmine tuleb aegamööda,» leidis europarlamendi saadik Indrek Tarand.

«Presidendi kärajatel räägiti ka variandist, et valimissedelil tuleks luua lahter «ei kõigile», et kui sa sobivat kandidaati ei leia, siis kirjutad sinna, et ma ei taha kedagi neist,» rääkis ajakirjanik Ainar Ruussaar.

«Aga mida sellise mandaadiga siis peale hakata,» küsis Ruussaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles