Rakvere Raibe: demokraatia kaaperdajatega peetakse läbirääkimisi

, Rakvere Raibe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erioperatsioon demokraatia vabastamiseks on täies hoos juba nädalaid.
Erioperatsioon demokraatia vabastamiseks on täies hoos juba nädalaid. Foto: Rakvere Raibe

Rakvere Raibe edastab eksklusiivse loo demokraatia kaaperdamisest, nimelt on meil allikas, kes oli ise kaaperdamise tunnistajaks. Tänu Ansipile, et ta sellest eluga pääses!

“See kõik algas juba paar aastat tagasi, olime perega teel õitsvasse Eesti tulevikku, kui korraga kärsahaisu tundsime,” alustas allikas oma südantlõhestavat lugu. ­“Vaatasime ärevalt ringi, kuid mitte midagi kahtlast esialgu ei märganud. Kõik jäi rahulikuks, inimesed tegelesid oma asjadega edasi, mitte keegi ei tõstnud isegi pead …”

Aga allikas oli juba ärevil. Mõne aja pärast asendus kärsahais kahtlaste paukudega, seepeale hakkas elu justkui rappuma. “Sujuv kulgemine katkes, kõik muutus korraga ebastabiilseks: hinnad tõusid, palgad langesid, isegi elekter läks vahepeal ära, ka kaasteelised muutusid ajapikku närvilisemaks. Oli selge, et midagi on õhus,” jutustas allikas, kes demokraatia kaaperdamist ise pealt nägi.

Kui need ärevad noodid endast üha selgemat märku andsid, jäi hetkeks kõik justkui väga rahulikuks ning siis korraga läbis Eesti elu tugev raputus – hakati avaldama valitsusvastaseid artikleid, inimesed tulid plakatitega tänavatele, avaldati hartasid ja president kutsus kokku kärajad.

Allikas: “See kõik oli nii jube, nüüd on demokraatia kadunud. Praegu pole üldse teadagi täpselt, kus ja kelle käes demokraatia on. Õnneks on president Ilves meid maha rahustanud, et demokraatia leitakse üles ja tuuakse Eestisse tagasi, peaminister Ansip on aga suisa öelnud, et demokraatia polegi kuhugi kadunud. No keda siis uskuda!?”

Rakvere Raipe sõnul peetakse demokraatia kaaperdajatega praegu siiski salajasi läbirääkimisi. Meie andmetel on kaaperdajateks 17 terroristi, kes kirjutasid eelnevalt ka sellekohase harta. Kõige ohtlikum on see, et kurjategijad on võtnud pantvangi ka kogu Eesti rahva, kellest mõni ei saa asja tõsidusest arugi. Õnneks ei ole toonud see jube akt seni veel ühtegi ohvrit kaasa.

Demokraatia tagastamiseks erioperatsiooni juhtiv siseminister lubab, et olukord taastub võimalikult ruttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles