Maanteeinfo: teed on mitmel pool libedad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Varahommikul enne kella kuut oli põhi- ja suurematest tugimaanteedest libedaid lõike Jõgeva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa ja Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel.

Harju, Tartu ja Hiiu maakonnas olid põhimaanteed libedusetõrjest peamiselt soolaniisked. Mujal Eestis olid suuremad riigimaanteed valdavalt kuivad, Pärnu, Ida-Viru ja Saare maakonnas paiguti ka vihmamärjad.

Ilm oli muutliku pilvisusega ja mitmel pool udu tõttu piiratud nähtavusega. Vähest vihma sadas Ida-Viru ja Pärnu maakonnas, lörtsi Saare ja lund Harju maakonnas. Teepinna temperatuurid olid vahemikus -4 kraadist Kesk-Eestis kuni 2 kraadini Saaremaal.

Prognooside järgi muutub ilm igapäevaselt talvisemaks ning seetõttu palub maanteeamet kindlasti kasutada talverehve. Alates 1.detsembrist on talverehvid kohustuslikud.

Liikluspiirangud:

Õhuliinide remonttöödeks on alates kella 10-17ni piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Harju maakonnas Tallinn-Paldiski maanteel Illurmal (km 33,2).

Sademeveekaevude hooldetööde tõttu on alates kella 8-19ni häiritud liiklus Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mäo liiklussõlmes (km 85-91). Hooldeauto on tähistatud ja liigub mööda tee serva liiklusvoole vastu.

Veetrasside ehitustöid tehakse Lääne-Viru maakonnas Pajusti-Inju maanteel Pajustis (km 0,2-0,4). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Eelinfo:

Alates homsest suletakse teeremondi tõttu liiklusele Jõgeva maakonnas Tabivere-Uhmardu maanteel Tabivere-Elistvere remondilõigul km 2,2-3,1 (Valgma). Ümbersõit toimub Nava ja Kaiavere kaudu. Lõik jääb suletuks eeldatavalt 21.detsembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles